Food Safety Culture Training
De Food Safety Culture training legt de principes van voedselveiligheidscultuur uit. Leer hoe u leiderschap, erkenning en gedragsverandering kunt gebruiken om de voedselveiligheidsprestaties in uw organisatie te verbeteren.
Inhoud
De Food Safety Culture-training verduidelijkt de basisprincipes van een voedselveiligheidscultuur en hoe deze binnen organisaties kan worden ingevoerd. Tijdens de training behandelen we de theorie en verdiepen we ons in de materie door te oefenen met, en werken aan het meten en sturen van de voedselveiligheidscultuur.
Leerdoel
De training bevat de volgende specifieke leerdoelen:
Inzicht krijgen in de combinatie van waardevolle concepten die effectief kunnen bijdragen aan het verminderen van uitbraken van door voedsel overgedragen ziekten en daarmee de voedselveiligheidsprestaties binnen de organisatie kunnen verbeteren, op het gebied van menselijk gedrag, de cultuur van de organisatie en door een voedselveiligheidsmanagementsysteem te integreren.
Na afloop van de training kunnen deelnemers:
- Het belang van voedselveiligheid begrijpen en de relatie daarvan en het bijbehorende gedrag op alle niveaus van de organisatie.
- Begrijpen welke rol leiderschap speelt in het ontwikkelen van de Food Safety Cutlure binnen de organisatie.
- Vergroot kennis over tools die kunnen helpen om gedragsverandering in de organisatie te versnellen in verband met voedselveiligheidsprogramma's.
Bestemd voor
Iedereen die betrokken is bij het beheer van voedselveiligheid binnen uw organisatie, inclusief het plannen, implementeren, onderhouden of beheersen van een ISO 9001-, ISO 22000-, FSSC-, BRC-, IFS-systeem.
Instroomniveau
Het is aan te raden werkervaring met ISO 22000, FSSC, BRCGS, IFS en gerelateerde richtlijnen van GFSI te hebben.